Светлана Гущерова помири Християн с баща му (Добромир я прие, не спира да се радва на внучката си)

Светлана Гущерова успя да потуши враждата между Християн и Добромир Гущерови

Невръстната дъщеря на Светлана Гущерова е успяла да сдобри баща си Християн и дядо си Добромир. Миналата година Гущеров-старши не се появи на сватбата на младото семейство.

Заради отсъствието му плъзнаха слухове, че бившият депутат не е благословил брака на наследника си и избраницата му.

Светлана Гущерова
Снимка: Инстаграм

Дори и да са имали противоречие, с днешна дата те явно вече са изгладени, а дядото е на седмото небе от щастие след появата на първородната си внучка. Нейните родители я кръстиха едновременно и на баба й, и на дядо й по бащина линия – Анелия-Добромира.

„Свекър ми много се радва на дъщеря ни. Идеята за името беше моя и на Хриси. Искахме да кръстим дъщеря си на роднините на съпруга ми, защото той все пак им е единствен син, а малката им е първородна внучка. Аз имам и племенница, и брат, и сестра… Прочетох в един жълт вестник, че Хриси бил изолирал майка ми и настоял детето ни да носи името на неговите родители. Нищо подобно! Пак казвам, решението за името го взехме заедно“, заяви Гущерова в интервю пред „Уикенд“.

На този етап тя не разчита на гледачки в грижите за дъщеря си, а се справя сама с подкрепата на майка си и свекърва си, предават от hotnews.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.