Светлана Гущерова показва форми в новия скандален клип на Азис (Вижте видеото на Who cares)

Гласувайте за статията

Светлана Гущерова  лъсна със силиконовите си форми в клип на Азис

Светлана Гущерова, която е съпруга и майка се показа в новия клип на Азис Who cares. Бившата еротична моделка лъсна с целия си силикон и пластични корекции в парчето на певеца.

Само, че вместо да впечатли с тяло публиката като, че ли никой не я забелязва. Ромският певец скандализира феновете с песента си и никой не обърна внимание на госпожа Гущерова, нито пък се прехласна по нея.

Светлана Гущерова в клипа на Азис Who cares
Снимка: kliuki.net

Повечето почитатели на Азис избухнаха с коментари за Who cares. Както се очакваше мненията са разнопосочни. Еди са впечатлени, а други са разочаровани от това, че любимият им изпълнител пее на лош английски.

Те смятат, че това не е неговия стил и песента не само не е хит, а пълен провал. Но най-вече са гневни на целувката му с мъж и го съветват да им спести такива неща, защото не са за нормални хора.

Милена Райкова – Ставракева пише: „провал….аз съм му голяма фенка но тоз път ме разочарова,особено с тази мъжка целувка – ОТВРАТИТЕЛНО!”

Снимка: Инстаграм

Става интересно къде е мястото на благоверната съпруга и майка Светлана Гущерова в този клип. Изглежда много неприлично и скандално една дама, за каквато се има  да се снима във видео където двама мъже се целуват.

Повече вижте във видеото!

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар