Светлана Гущерова в перфектна форма след раждането (Вижте я дни след събитието – Снимка)

Гласувайте за статията

Светлана Гущерова грее след раждането, младата майка в страхотна форма

Светлана Гущерова се показа за първи път след като роди дъщеричката си. Плейметката в последните няколко месеца не се бе появявала в социалните мрежи и потъна в неизвестност поради разбираеми причини.

За първи път днес новата госпожа Гущерова си позволи да наруши мълчанието и пусна своя снимка. Моделката изглежда в перфектна форма и бременността не й се  е отразила на външния вид. За съжаление младата майка и нейния благоверен Християн Гущеров все още не са обявили официално раждането на първородната си дъщеричка. Нито пък е известно името на бебето им.

Светлана Гущерова след раждането
Снимка: Инстаграм

Да припомним, че малката госпожица Гущерова се появи на бял свят в края на февруари. Бебенцето се роди преждевременно и затова го поставиха в кувьоз. Може би затова родителите на наследничката на фамилията Гущеров изчакват с момиченцето им всичко да е наред и тогава ще споделят благата вест.

Да се надяваме, че бебето е добре. За това говори снимката на Светлана. Тя е оставила неприятностите зад гърба си и се е отбила при докторката  Каляшева. Която се грижи за нейната красота.

Плеймейтката написа, че цели девет месеца д-р Каляшева не я е докосвала. Но най-сетне е намерила време да я посети за консултация или само за да си побъбрят просто по женски.

Да припомним, че клиентки на лекарката са куп дами от ВИП средите. Сред, които по-известните са Златка Райкова, Бони и Моника Валериева, предават от електронното издание за свтски новини hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар