Светлана Гущерова в параноя след сватбата (Моделката в ужас бракът й да не се разпадне)

Гласувайте за статията

Светлана Гущерова я тресе параноя, младата булка трепери бракът й да не се разпадне

Вместо еуфория Светлана Гущерова я тресе следсватбена параноя. Моделката е в ужас черна котка да не й мине път и бракът й да се разпадне. В интервю за Ива Софиянска новата снаха на клана Гущерови призна, че скрила сватбената рокля в гардероба и нямало да я извади цяла година.

Светлана и Християн на сватбата Снимка: Инстаграм

Макар невестинската й одежда да се нуждаела от химическо чистене чак след 12 месеца новата госпожа Гущерова щяла да я занесе. Решението не взела сама, а заедно със съпруга си. Оказало се, че Християн също е суеверен като нея. И я подкрепил с двете си ръце.

Според народно поверие роклята на булката трябва да се скрие от чужди очи и цяла година да не се показва. Така бракът на младожнците ще е здрав и в семейството ще им върви по мед и масло. Да се чуди човек как едни съвременни и модерни хора могат да вярват и робуват на такива бабини девитини, чудят се техни близки.

Да припомним, че тоалетът на Светлана е дело на Борче Ристовски. Който по нейна идея само за два часа изработил скицата.

Пред водещата Ива Софиянска младата госпожа Гущерова призна, че фамилията на съпруга й не я е променила. Дори изпивала неудобство понякога. А понякога забравяла, че я носи  и се представяла с моминското си име, предават от електронното издание за светски новини hotnews.bg.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар