Светлана Гущерова на третата годишнина от сватбата с Християн: Помня и тежките ни моменти! (Вижте как му се обясни)

Гласувайте за статията

Светлана Гущерова не спира да се обяснява на милионерския наследник

3 години брак отпразнуваха Светлана и Християн Гущерови. На вчерашния 1 юли през 2018 г. моделката и бизнесменът сключиха граждански брак, а 12 дни по-късно, навръх рождения ден на Християн, вдигнаха и пищна сватба в столичния хотел „Шератон“. Изглежда, че отбелязването на годишната е преминало в тесен семеен кръг, без шумно тършество, като най-вероятно двойката е отложила големия купон за след няколко дни, когато ще имат двоен повод да празнуват.

Снимка: Инстаграм

Гущерови обаче не минаха без традиционните посвещения, които си отправиха един на друг, в Инстаграм. „Любовта е най-силното чувство… Любовта ни дава криле, прави ни уязвими, наранява ни, дарява ни и най-вече ни кара да дишаме спокойно и дълбоко… Твоята любов @hristian_gushterov не само ме накара да живея, а ме накара да повярвам, че имам криле, с които мога да полетя и на край света стига да знам, че сме хванати за ръце! Ти промени живота ми и ме накара да разбера, че за истинската любов трябва чисто и голямо сърце, като твоето, биещо само за мен и нашите прекрасни ангелчета! Моето сърце е до твоето и винаги ще бъде! Помня всички наши моменти, от забавни до много тежки и именно те ме накараха да повярвам в нас и любовта ни. Бъди ми здрав, все така добър, обичащ и даряващ всичко истинско и чисто на света! Честита Годишнина, любов моя!“, написа Гущерова.

Съпругът й не закъсня със своето любовно обяснение и малко по-късно написа към най-новата им морска снимка: „Честита Годишнина, ЕДИНСТВЕНА МОЯ @svetlanagushterova. Сърцето ми е в ръцете ти, освен да сме здрави и щастливи заедно не си пожелавам нищо повече! Обичам, те любов моя“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар