Светлана Гущерова на зверска диета, за да стане 40 кг (Вижте манията й)

Гласувайте за статията

Светлана Гущерова буквално гладува, за да е слаба

Хейтърите нон стоп коментират Светлана Гущерова за прекалено слабата й фигура, но милионерската съпруга явно е решена на всичко, за да достигне мечтаното си тегло от 40 килограма. От близо седмица бившата плеймейтка е с цялото си семейство в луксозен ризорт край Обзор.

Домакините явно не са наясно с вкусовите навици на звездната си гостенка, тъй като я гощават за закуска с яйца Бенедикт, кроасани с шоколад и парещи мекички.Този пир обаче е продължил с една от най-тежките диети – лунната. „След няколко часа мисля да започна Лунната диета. А вие?“, написа Гущерова към кадрите с щедро отрупаните маси.Този режим е много популярна, тъй като дава изключително добри резултати не само за регулиране на теглото, но и за здравословното състояние.

Светлана Гущерова

Снимка: Инстаграм

Повечето хора, които са го практикували, твърдят, че изгубените килограми не се връщат. По време на диетата се приемат само минерална или изворна вода, чай с мед или стевия и прясно изцедени плодови или зеленчукови сокове. Обикновено Лунната диета се прилага в два варианта – 24 или 72-часов, като след приключването им- на следващия ден захранването е с по-лека храна – основно плодове (лимони и грейпфрути), зеленчуци (моркови, зеле, тиквички, целина, зелена салата, домати и краставици), нетлъсто месо и риба. Гущерова все още не е споделила с инстаграм аудиторията си какъв е бил ефектът. Според фазите на Луната за 2021 г. подходящ за диетата е бил 22 август, пише hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар