Светлана Гущерова най-после прибра бебето в Бояна (Вижте как Християн посрещна жените си)

Светлана Гущерова най-после прибра бебето в Бояна (Вижте как Християн посрещна жените си)
5 (100%) 1 vote

Светлана Гущерова и Християн прибраха бебето в семейния палат, плеймейтката за първи път обяви, че е станала майка

Месец след раждането Светлана Гущерова оповести публично, че е станала майка. Новината, че плеймейтката е родила плъзна още преди месец.

Бременната блондинка влязла по спешност да ражда месец преди термина. Чу се, че момиченцето на известната фамилия се родило в осмия месец и било поставено в кувьоз. Родителите не обелиха дума по въпроса. Явно са изчаквали да се убедят, че с мъничето всичко е наред и тогава да съобщят благата вест.

Снимка: Инстаграм

За първи път Светлана пусна снимки в социалната мрежа. От които се вижда приказната украса на дома им в Бояна. Която щастливият татко е подготвил да посрещне любимите си жени. Естествено акцентът бе розовия цвят, който е най-подходящ за новата госпожица Гущерова.

Снимка: Инстаграм

Балони, надуваемо конче, куп звезди, надуваема детска количка и огромен букет са само част от подредбата за посрещането на мъничето и нейната майка в този емоционален и очакван ден за младото семейство, предават от електронното издание trafficnews.bg.

Снимка: Инстаграм

Все пак информацията за новороденото е твърде оскъдна. Все още остава в тайна какво име са избрали щастливите родители за малката си принцеса. Според слуховете щели да я кръстят Християна. Да носи красивото име на татко си.

В очакване сме на още хубави новини относно малката принцеса. С които да ни зарадват щастливите родители. Макар до този момент да са много пестеливи в личното си щастие.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар