Светлана Гущерова – най-глезената богаташка съпруга (Вижте как Християн я носи на ръце – Снимки)

Гласувайте за статията

Светлана Гущерова е най-глезената милионерска съпруга, моделката обиколи най-престижните дестинации

Светлана Гущерова може да се похвали, че е най-обгрижваната богаташка съпруга. Християн я носи на ръце и я заведе в най-баровските курорти през лятото.

Моделката, която показва ослепителни форми пуска снимки от морското си пътешествие това лято. От месец юли семейството само за малко се е прибирало в България. Приключението им започна с празнуването на годишнина от сватбата. Християн Гущеров я заведе във Венеция където посрещнаха празника си.

Светлана Гущерова във Венеция
Снимка: Инстаграм

След като се върна от Италия младото семейство отмаря на Слънчев Бряг. След, което се озоваха в Гърция в тузарски спа хотел. Там се събра весела компания. Светлана и Християн бяха придружени от фолк певеца Азис и личния фотограф на моделката Георги Малев.

Светлана Гущерова в Гърция
Снимка: Инстаграм

Младата майка щедро показа как са се забавлявали в социалната мрежа като пусна доста провокативни снимки с певеца. Които разбуниха духовете в Инстаграм.

Светлана Гущерова на остров Миконос
Снимки: Инстаграм

И това не е всичко. Само преди дни госпожа Гущерова пак тръгна на пътешествие. В момента моделката е на остров Миконос, а това се вижда от кадрите, които публикува. Пак е в компанията на Християн и Азис, който я нарече: „My Mikonos doll’.

Повече от два месеца богаташкото семейство пътува. Почитателите на моделката обаче я питат не й ли е мъчно за дъщеря й? Анелия-Добромира обаче не й липсва. За това се е погрижил щастливия татко. Който е осигурил бавачка за бебето. Което ги придружава.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар