Светлана Гущерова с любовно послание към Християн (Ето как го изненада за първата им годишнина)

Гласувайте за статията

Светлана Гущерова и Хриси с първа годишнина от сватбата, той я изненада с кошница с рози, а тя с любовно послание

Светлана Гущерова и благоверния й Християн не спират да си правят изненади. За първата годишнина от сватбата им още сутринта бизнесменът сюрпризира половинката си с огромна кошница с безброй разноцветни рози.

Снимка: Инстаграм

За никого не е тайна, че Християн се грижи за съпругата си като за истинска принцеса. Той я отрупва непрекъснато с разкошни подаръци. А пък цветята присъстват ежедневно в сторитата, които госпожа Гущерова показва в Инстаграм и се хвали с грижовния си съпруг.

За да отбележи една година от сватбата им Светлана пусна снимка в социалната мрежа. Към кадъра младата майка написа мило послание към своя любим. Като отбелязва, че на този ден миналата година са си казали „Да” и са се врекли във вечна любов.

Бившата плеймейтка споделя, че годината е преминала под знака на семейно щастие, разбирателство и много любов. Като любовта им се е материализирала в дъщеричката им Анелия-Добромира. Която се появи на бял свят в края на този февруари за радост на цялата фамилия.

Втората съпруга на милионерския наследник завършва поста си с думите: „Честита 1-ва годишнина, Християн Гущеров! Обичам те!“

Снимка: Инстаграм

Щастливото семейство се наслади и на бутиков сладкиш за празника си. Сладкото изкушение бе огромна торта цялата покрита с череши, къпини и ухаещи червени рози, предават от trafficnews.bg.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар