Светлана Гущерова лъсна с подозрително коремче (Чака второ бебе? – Снимки)

Гласувайте за статията

Моделката бърза да роди на богаташа още едно дете, така парите му ще й са в кърпа вързани

Светлана Гущерова от както стана семейна жена не спира да говори, че иска къщата й да е пълна с деца. След като в началото на годината роди дъщеря си Анелия-Добромира тя все натъртва, че с Християн имат за цел разликата в годините на децата им да не е голяма. Демек се трудят за ново бебе.

Напоследък се появиха подозрения, че в богаташкото семейство ще се появи нов наследник. В едно от сторитата  си в Инстаграм хубавицата се пусна с подозрително коремче, което видимо е набъбнало.

Снимка; Инстаграм

И не само тази снимка на Светлана навежда на мисълта, че е бременна. Напоследък госпожа Гущерова се показва в социалната мрежа на кадри, на които е с широки дрехи. Моделката се снима в пози, които крият областта на корема и талията. Само на фотосите от Хелоуин правят изключение. Но на всички е ясно, че са фотошопирани.

Снимки: Инстаграм

Светлана Гущерова има мания да се снима, нали е модел. Но напоследък фотосите, които публикува не са актуални, а от лятото. Което навежда на мисълта, че има нещо съмнително в поведението й.

Неотдавна моделката искрено призна, че обича децата и се надява да има две или три. С богаташкият наследник се ожениха преди една година на 1 юли. После на рождения ден на Християн вдигнаха пищна сватба, на която поканиха 100 гости. Нищо чудно сега да ги изненадат с покани за купон по случай раждането на нов наследник на богаташката фамилия Гущерови, предават от „Хотнюз“.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Светлана Гущерова лъсна с подозрително коремче (Чака второ бебе? – Снимки)”

  1. Ана

    Ное. 23. 2019

    Алооо, списвачитеее! Какво е: „натъртва“, „демек“???? Свалете си цървулите и отворете книгите и речниците, да видите, как пишат хората!!!! Неграмотници!

    Reply to this comment

Добавете коментар