Светлана Гущерова с луксозен купон за имения ден на дъщеря си (Снимки от празника)

Гласувайте за статията

Дъщерята на Светлана Гущерова с първи имен ден, родителите й спретнаха луксозен купон

Анелия-Добромира на Светлана Гущерова празнува първия си иман ден. Бившата плеймейтка и нейният любим Християн почетоха името на първородната си щерка както подобава.

Като една любеща майка Светлана поздрави първородната си рожба в социалната мрежа с мило послание. Като написа: Мило наше дете, наше щастие, сърце наше!
Днес е твоят празник, но празникът е двоен за нас, твоите родителите, защото откакто избра нас за свое семейство, животът ни се изпълни с безкрайна любов! Бъди здрава и нека Света Анна те закриля по пътя ти! Нека невинните ти детски очи винаги искрят от радост, върви ръка за ръка с късмета през живота! Носи името си с гордост!
Честит Имен ден! Обичаме те! @hristian_gushterov ❤️

Милионерското семейство събра близки и приятели в луксозен ресторант където почерпиха за празника на първородната си щерка. Младата майка пусна снимки от тържеството, от които се вижда, че поканените са били нагостени с изискани блюда. А малката им принцеса Анелия-Добромира е получила торта за именния си ден и много хубави подаръци.

Снимки: Инстаграм

 

Прави впечатление, че красивата декорацията на залата е в бледо розово като за малко момиченце. Жалко, че госпожа Гущерова не показва все още малкото си съкровище. Дори на именния й ден няма снимки на Анелия-Добромира.

Феновете се надяват в най-скоро време Светлана да ги зарадва с фото на малката. Те искат да видят на кого прилича наследничката на богатата фамилия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар