Светлана Гущерова крие трета бременност!? (Семейството се издаде със снимка)

Старо фото провокира слухове, че ексмоделката е бременна с трета рожба

Че Светлана Гущерова е в очакване на трета рожба са последните слухове, които се носят за съпругата на богаташкия наследник Християн. Те са провокирани от снимка, с която благоверната съпруга на бизнесмена го поздрави за именния му ден преди време.

На кадъра се вижда как влюбеният Хриси нежно е прегърнал коремчето на своята половинка. Сякаш с ръцете си иска да подчертае, че там расте още една тяхна рожба.

Снимка провокира слухове, че третото дете е на път

За сега все още никой от тях не е потвърдил, нито е отрекъл благата вест. Но като се знае, че Светлана до последно кри предишните си бременности и пази в тайна раждането на дъщеря си и сина си едва ли ще има официално изявление на семейната двойка.

През февруари 2019 г Гущерови посрещнаха първата си щерка Анелия-Добромира. Която в края на февруари ще отпразнува 3-ия си рожден ден. Две години след появата на момиченцето в семейството проплака и сина им Добромир. Който в края на 2021 стана на една годинка.

До сега щастливите родители нито веднъж не показаха снимки на наследниците си. Но пък затова третата госпожа Гущерова не веднъж е споделяла, че нейна мечта е да има пълна къща с много деца, предават от hotnews.bg, които цитират столичен таблоид.

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.