Светлана Гущерова крие децата си зад високи дувари (Не ги води навън дори, за да играят – Снимки)

Гласувайте за статията

Бившата моделка ще изпълни заканата да покаже децата си чак на абитуриентските им балове

Светлана Гущерова напук на всички останали майки, които се хвалят с децата си, тя упорито ги крие от хорски очи. Ексмоделката до сега никога не е публикувала снимки в социалната мрежа на дъщеря си Анелия-Добромира, нито на братчето й Добромир. Никой съсед не е виждал майка им да ги извежда да играят навън.

От посленото стори, което се появи в профила на бившата плеймейтка можем да установим, че тя наистина няма никакво намерение да запознае феновете си с наследниците си. Богаташката двойка се е обзавела с нова екстра в двора на луксозния си дом, който се намира в полите на Витоша.

Снимки: Инстаграм

Само преди дни там са се появили майстори, които са изградили за Анелия и Добромир детска площадка. От кадрите, с които госпожа Гущерова се похвали разбираме за новата придобивка на семейството, която се състои от дървена къщичка, пързалка и люлка. Там децата могат да се забавляват далеч от любопитните хорски погледи, скрити зад високите дувари, предават от show.blitz.bg.

Пикник по женски са си наптравили Светлана и Анелия-Добромира
Снимка: Инстаграм

Из елитния столичен квартал на много места има подобни места за игри, където младата майка може да води децата си. Но Светлана и Християн избягват публично да ги показват. Но дали си дават сметка, че така ги лишават от много важните социални контакти с връстниците им, които след време ще липсват на хлапетата и дали това няма да се отрази зле на психиката им, а ще израснат като крехки цветя в саксия.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар