Светлана Гущерова крие бременното си коремче (Вижте как се издаде, че чака второ – Снимки)

Гласувайте за статията

Бившата плеймейтката крие благата вест, но се издаде със снимки

Светлана Гущерова все още пази в тайна втората си бременност. След като в медиите се появи информация, че във фамилията ще се появи второ бебе, тя избягва по всякакъв начин да коментира деликатното си положение.

Светлана нито потвърждава, нито пък отрича, че е на път да стане пак майка, но в социалната мрежа се появяват снимки, с които тя рекламира новия си бранд за удобни и женствени нощници. На които позира само с широки облекла, криещи наедрялото й коремче.

Светлана Гущеровакрие бременното си коремчед под голямата шапка
Снимка: Инстаграм

И нещо повече, дори на фотосите от лятната й почивка госпожа Гущерова не парадира с перфектното си тяло. Напротив, скрила е коремчето си с огромна шапка с периферия. Това е много учудващо тъй като феновете й са наясно, че тя с удоволствие показва фигурата си по бански.

Бременната Светлана Гущерова чете най-актуалната книга за бъдещи майки
Снимка: Инстаграм

Малко преди това фото съпругата на бизнесмена Християн се показа как чете книгата „Мисия” майка” на Джулиана Гани, която нарече най-полезното четиво за бременните.

Според  близки съграждани на моделката , тя наистина носи второ бебе в утробата си като споделят, че нейната майка е отпътувала за столицата, за да помага на Светлана по време на бременността, предават от life.dir.bg.

Тя роди първородната си щерка Анелия-Добромира в края на февруари миналата година, като момиченцето проплака преждевременно и прекара известно време в кувьоз, а от тогава насам  като майка-орлица Светлана пази дъщеря си и се зарече никога да не я показва. Така, че не е чудно защо и сега е изпаднала в секретност.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар