Светлана Гущерова – клонинг на Мария (Вижте как напомпа и устните си)

Гласувайте за статията

Светлана Гущерова досущ замяза на Мария, моделката стана клонинг на бившата на Християн

Светлана Гущерова не се отказва от желанието си да прилича на Мария. Втората съпруга на милионерския наследник, когото дари с дъщеричка от скоро съвсем е заприличала на първата му.

Бившата плеймейтка се изфука в социалната мрежа с новите си току що издути джуки като пусна няколко клипчета. Почитателите й обаче веднага забелязаха, че все повече започва да мяза на фолк певицата. Която бе зарязана от Християн Гущеров след скандален развод.

Снимка: lupa.bg

Модлката още преди да роди смени имиджа си от кукла Барби на брюнетка. А след като наду устните си дори близките й трудно я разпознават. Въпреки, че новата госпожа Гущерова категорично да отрича, че има пластични корекции няма как да не се забележи, че има намеса и джуките й изглеждат различно.

Говори се, че самата Светлана вече обмисля да си сложи силиконови импланти за да си повдигне бюста. Остава й само да си коригира брадичката и скулите  и ще се присъедини към групата на тъй наречените силиконови красавици сред, които е и фолк дивата Мария, предават от електронното издание lupa.bg.

Но тогава пък съвсем ще изгуби собствената си идентичност. Но може би такива са предпочитанията на собствения й съпруг. А Светлана за да не го изпусне и да е по-апетитна за него е готова дори да легне под ножа. Макар да я обвиняват, че е станала копие на бившата му.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар