Светлана Гущерова и Християн сияят влюбени навръх именния му ден (Вижте как се гушкат – Фото)

Три години от сватбата, а Светлана и Християн все още са много влюбени

През декември Светлана Гущерова и Християн имаха много поводи да празнуват. Скоро моделката имаше рожден ден, а тези дни семейството отбеляза и Коледа. На Рождество Христово пък Хриси има имен ден.

Навръх празника бизнесмена получи любовно  послание от съпругата си в социалната мрежа. В което половинката му го поздравява за именния ден и го нарича най-милия и грижовен баща й съпруг на света.

Госпожа Гущерова му пожелава да бъде опора на нея и двете им деца и завинаги да останат такова сплотено семейство както до сега. Като завършва посланието с признание в любов: „Обичам те!”, пише Светлана.

Топлите думи, отправени към именника са придружени от ново фото на влюбените пиленца. Рядко можем да ги видим на снимка заедно. На кадъра Християн е гушнал половинката си и нежно е прегърнал коремчето й с ръце.

Нищо чудно в най-скоро време да разберем, че моделката отново е бременна. Тя не веднъж е споделяла, че с Хриси мечтаят за много деца. Може пък третият им наследник да е на път, подозират някои от феновете на семейството.

 

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.