Светлана Гущерова и Хриси се ширят в супер луксозен палат (Снимка от разкошния им дом)

Втората госпожа Гущерова, която роди 2 деца на бизнесмена тъне в невиждан разкош

Светлана Гущерова, която се задоми за сина на Гущеров-старши извади невероятен късмет с избора си на съпруг. Бившата плеймейтка след като стана официално госпожа Гущерова удари истински джакпот. Тя се наслаждава на скъпарски тоалети, луксозни возила и пътешествия до най-райските дестинации по целия свят.

На Нова година ВИП дамата пусна снимка, на която позира в компанията на своя любим Християн. Двамата са седнали на разкошно стълбище, все едно от луксозен дворец. Парапета е измайсторен от ковано желязо, а на стената са закачени истински произведения на изкуството. Не ства ясно дали наистина влюбените се намират в собствената си къща. Но и от други нейни публикации съдим, че обстановката е много подходяща за двойката. А и са се усамотили само тя и той, а това биха си позволили само ако са собственици на палата.

Скоро Светлана се изфука с новия си мощен звяр. Като примерна съпруга е получила от Християн последния модел на лимузината „Майбах”. А според родни таблоиди цената на возилото е някъде към един милион.

Да върти волана на луксозната си кола бе засечена самата мадам Гущерова. А по-късно в стори Светлана благодари на своя любим благодетел за скъпарския дар, предават от vbox7.com.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.