Светлана Гущерова засипа Християн с изненади за РД (Вижте как му се обяснява – Снимки)

Гласувайте за статията

Светлана Гущерова се постара да направи празника незабравим за половинката си

Светлана Гущерова е по оригиналните изненади и не за пръв път доказва това. Красавицата поръча торта с 3D-гущер за рождения ден на съпруга си Християн Гущеров.

На 12 юли семейството имаше двоен празник. Освен, че главата на семейството стана на 32 години, се навършиха и две години от сватбата им през 2018 г. Зеленият гущер, пълзящ върху тортата, изглежда като истински, но е от захарно тесто. Изглежда, че тази година двойният празник е преминал в домашна обстановка.

Светлана Гущерова Християн годишнина

Снимки: Инстаграм

По традиция Гущерова винаги организира купони за семейните тържества, но явно този път със съпруга й са решили да полеят скромно поводите, предвид коронавирусната обстановка в страната. Изненадите за рожденика всъщност са започнали още в полунощ на 11 срещу 12 юли. Светлана изненадала съпруга си с мъфини с надпис „Обичам те“.

„Измина още една година от безграничната и нестихваща любов. Любов, която ме промени, която ме прави силна, която ме дари с най-прекрасните и истински моменти. На 12 юли 1988 г. съдбата е поръсила сърцето ми с вълшебен прашец и е предрекла ,че ти ще бъдеш мъжа на живота и сърцето ми. Не спирай да бъдеш най-прекрасния и добър мъж с най-голямото и добро сърце. Ще бъда до теб и ще вървим заедно по пътя без да се спираме пред нищо.

Обичам те и ти благодаря за всичко“, обясни се в любов на половинката си Гущерова, пише hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар