Светлана Гущерова с емоционално послание за РД на Християн (Вижте как му се обясни в любов)

Гласувайте за статията

Навръх рождения ден на съпруга си Светлана го засипа с любовни послания

Светлана Гущерова, която от разкрепостена моделка се превърна във вярна и примерна съпруга не пропусна да поздрави Християн за рождения му ден.

Светлана Гущерова и Християн празнуват рождения ден на бизнесмена
Снимка: Инстаграм

Младата майка, за която се носят слухове, че пак е бременна и ще дари фамилията този път с момче написа в социалната мрежа емоционално послание за личния празник на своя съпруг. Госпожа Гущерова отбелязва, че още една година е минала от тяхната безгранична и нестихваща любов. Като казва, че тази любов я е променила напълно, направила я е по-силна и Хриси й е подарил най-прекрасните и истински моменти в живота.

Експлеймейтката благодари на съдбата, че на 12.07.1988 г се е родил мъжа, на който е отредено да стане неин съпруг. Тя пожелава на Християн да бъде здрав и щастлив и да не спира да бъде най-прекрасния мъж с голямо и добро сърце. И завършва с думите: „Честит Рожден Ден @hristian_gushterov ! Обичам те и ти благодаря за всичко! ❤️❤️❤️“

Рожденикът отговори на своята половина като написа, че ще я обича завинаги, допълвайки го с няколко сърчица.

Светлана Гущерова и Християн на рождения му ден
Снимки: Инстаграм

Истинска семейна идилия цари в семейството на Светлана и Християн, а на фото тя го е гушнала и на лицата на двамата сияят усмивки.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар