Светлана Гущерова вманиачена да е слаба (Моделката ще се счупи, а още спазва строги диети)

Светлана Гущерова е вманиачена по диетите

Всеки момент Светлата Гущерова ще се счупи от слабост, но амбицията й да се вталява още и още вече придобива плашещи размери. Бившата плеймейтка и настояща бизнесдама роди син и дъщеря на съпруга си Християн Гущеров, но въпреки това, ако някой я види за пръв път, никога няма да познае, че е била път до родилното и то два пъти.

Въпреки, че теглото й е под 50 кг., манията на Гущерова не отслабва, а точно обратното – засилва се. За да свали още някой и друг килограм от и без друго кльощавата си фигура, Светлана е започнала да се храни при Енджи Касабие. Не е тайна, че ливанската диетоложка подготвяше менюто на Силвестър Сталоун и Джейсън Стейтъм по време на снимките на „Непобедимите“ в България.

светлана гущерова слаба
Снимка: Инстаграм

От своя страна, Гущерова вероятно и няма време да се върти край печката в кухнята, тъй като е нон стоп ангажирана с бранда си за луксозни пижами и новата колекция, която подготвя. За сметка на това, Енджи Касабие се грижи за разнообразното меню в семейството на Гущерови. Диетоложката захранва моделката, а вероятно и съпруга й, с диетично тристепенно меню, което включва и нискокалорични десерти, стана ясно от стори на Светлана в Инстаграм, пише hotnews.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.