Светлана Гущерова вдигна лукс парти за 2-ия РД на дъщеря си (Снимка от купона на Анелия-Добромира)

Гласувайте за статията

Дъщеричката на Гущерови стана на 2 годинки с приказно парти

Светлана Гущерова, която пази като орлица от публичност първородната си дъщеря се похвали в социалната мрежа със снимка от рождения ден на Анелия-Добромира.

Госпожа Гущерова показа на феновете си с какво приказно парти малката й принцеса е посрещнала личния си празник. По разточителност купона на наследничката на богаташката фамилия можа да се сравни с такъв като на децата на холивудските звезди.

Естествено  гордата майка и този път не показва лицето на двегодишното момиченце. На фотото може да се види само как госпожица Гущерова е снимана до красивата си торта, украсена с  с много захарни рози и сладко зайче, явно любимия приказен герой на малката.

Християн и Светлана преди две години когато се роди Анелия-Добромира
Снимка: Инстаграм

Анелия-Добромира на две години, снимана до тортата
Снимка: Инстаграм

Образът  на рожденичката остава скрит и  от него съвсем малко влиза в кадъра. Анелия-Добромира  е снимана до сладкото изкушения като е показана само нейната ръчичка, с червено конче на китката, против уроки и част от бялата рокличка, с която е издокарана, досущ като малка принцеса.

Светлана Гущерова пусна мило послание към дъщеричката си в инстаграм като я нарича”слънчево момиче” , „съкровище” и я засипва с най-хубави пожелания и завършва поста си с думите: „Обичамe те безкрайно, мило наше дете! ❤️💖♥️”

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар