Светлана Гущерова бори скуката със стари снимки (Вижте как се справя с изолацията)

Гласувайте за статията

Светлана Гущерова бори скуката с ретро снимки, показа каква е била като малка

Светлана Гущерова прие предизвикателството в Инстаграм и  показа на феновете си как е изглеждала като малко момиченце.

Така се забавлява по време на карантина заради наложените крути мерки и извънредното положение. Което се превърна в сериозно изпитание за хора, които не обичат да стоят вкъщи дълго време.

Ще познаете ли Светлана Гущерова като малка?
Снимка: Инстаграм

Младата майка е сред ВИП-персоните, която прие провокацията  като метод за развлечение и показа ретро кадър от детските си години, на който малкото пухкаво момиченце от Търговище е с бретон и вързана коса на конска опашка  и по нищо не прилича на оная силиконова красавица, в която ще се превърне години по-късно.

Снимката, която качи в социалната мрежа фолк певицата Алисия, заразена и тя от Инстаграм предизвикателството е също много интересна. На нея виждаме бъдещата звезда, снимана в същия ден  когато от родилното са изписали двамата й братя близнаци.

Алисия като малка, сърдита на родителите си
Снимка: Инстаграм

Малката хлапачка изглежда доста сърдита, заради появата на  новите бебета в семейството и както самата тя уточнява, никой не я е питал дали е съгласна да има още двама братя, предават от ПИК.

Свои стари снимки си пуснаха още куп друго звезди. Сред тях са Златка Райкова, Николета Лозанова и сестра й Велина Лозанова както и Преслава, които също така борят скуката, която ги налегна. Вижте ги като малки!

Златка Райкова

Николета Лозанова и сестра й Велина

Преслава

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар