Светлана Василева стяга сватба с Гущеров (Вижте как се мъчи да го върже)

Гласувайте за статията

Светлана Василева иска да стане госпожа Гущерова, плеймейтката си науми да върже богаташа на всяка цена

Светлана Василева напук на недоброжелателите си, които я нарекоха секс играчка в ръцете на Християн Гущеров смята да върже милионера. Плеймейтката се стяга за сватба с него.

Василева признава, че двамата се забавляват и може да му е любима играчка в леглото, но намеренията му били сериозни. Тя изтъква, че няма как да я приеме в дома си ако я използва само за удоволствие. По всичко личало, че отношенията им се задълбочават и в очите на Християн виждала колко я харесва и как си пада по нея. Чувствала се обичана и харесвана като никога до сега.

И наистина въпреки, че двамата са от скоро двойка живеят заедно и плеймейтката вече се изживява като господарка в луксозния палат на младия Гущеров. Явно романа им хич не е мимолетен, а много сериозен.

Единственото нещо, което притеснява апетитната плеймейтка било, че астроложка й предрекла, че ще се омъжи през 2020 година и чак тогава ще роди деца, предават от електронното издание bgdnes.bg.  Светлана Василева тайно се надява това да се случи много по-скоро. Признава, че отдавана е готова за семейство. Според нея Християн е точния човек и ще бъде чудесен баща.

Нищо чудно моделката да му скрои номер да забременее и да го върже с бебе. Младия милионер още по време на брака си с Мария искаше да има наследник. Което така и не му се случи. Въпреки упоритите опити, които правеха с певицата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар