Светлана Василева се прави на Барби (Вижте как се обезобрази, за да заприлича на кукла)

Гласувайте за статията

Светлана Василева съвсем се обезобрази, моделката пак си клъцна нослето за да мяза на Барби

Светлана Василева досущ заприлича на пластмасово Барби.  Моделката пак си е клъцнала носа за да прилича на кукла. Няколко месеца преди да стане новата госпожа Гущерова се чуди какви разкрасителни процедури да предприеме. Но май вместо ефект, ще се окаже, че ще се сдобие с дефект.

Колаж: Клюки.нет

Годеницата на Християн Гущеров е изпаднала в пред сватбена треска. Венчавката й ще е в разгара на лятото и блондинката решила за пореден път да си коригира нослето. Естествено за да е неотразима като булка.

За съжаление плаймейтката не за първи път посяга на обонятелния си орган. Според запознати Василева няколко пъти е лягала под ножа за да го пилят и режат. Не става ясно дали естетичните хирурзи не са успели да си вършат добре работата. Или Светлето не е наясно какво иска от тях.

Снимка: Инстаграм

От снимките, които годеницата на Гущеров щедро показва в социалната мрежа можем да установим, че нослето й е на изчезване.

Близките на бъдещата булка на милионера се притесняват, че от многото ремонти тя ще има проблеми с носа. Злите езици говорят, че Светлана вече изпитвала затруднение при дишането. Именно поради тази причина Гущеровица си поема дъх през устата. И затова я държи полуотворена, предават от blitz.bg.

Снимка: Инстаграм

Според специалистите ринопластиката е една от най-сложните разкрасителни операции на естетическата хирургия.  И често пациентите имат проблеми с дишането. С такъв се сдобила и нашенската Барби. Но не искала да си признае и търпяла единствено в името на красотата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар