Светлана Василева се похвали, че чете (Вижте как се прави на интересна с книга в ръка – Фото)

Светлана Василева се похвали, че чете (Вижте как се прави на интересна с книга в ръка – Фото)
5 (100%) 1 vote

Светлана Василева много държи да покаже, че е начетена и интелигентна

Светлана Василева уведоми всички, че може да чете

Светлана Василева се похвали, че чете. Не е тайна, че годеницата на Християн Гущеров не блести с кой знае какъв умствен капацитет и това се видя ясно по време на участието й във ВИП Брадър. Където успя да задмине дори и Златка Димитрова с тъпота, което не е малко постижение. В опит да се защити Светлана дори обяви, че винаги е знаела, че ученето не е за нея и не вижда защо това трябва да е драма.

Изглежда обаче критиките по неин адрес са й повлияли и тя отскоро се мъчи да поддържа имидж на интелектуалка. Първо Гонзовица взе да позира нон стоп с актуалните очила с дебели черни рамки. Без диоптър, разбира се, само заради идеята.

Светлана Василева

Снимка: Инстаграм

А наскоро Василева е завладяна от историята на Ваня Червенкова. Бизнесдамата описа живота си, в който преживя опит за убийство, в томче, което Светлана „кълве“ като гладно гардже. И счете за нужно да покаже на всички, че чете книги, а не кисне само по салоните за красота.

„Прочитането на тази книга е едно изживяване! Библия за жени. Познавам Ваня от няколко години и съм щастлива, че всяка млада жена може да се учи от нея. Тя е като учебник, тя е като гуру за всички нас! Книгата й е символ-верую на много жени! Благодаря ти, Ваня“, гласи текстът под снимката на Василева, предават от blife.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар