Светлана Василева се кае за миналото си: Не се гордея с това, което правех! (Вижте изповедта й)

Гласувайте за статията

Светлана Василева си посипа главата с пепел заради скандалното си минало

Светлана Василева се кротна при Християн Гущеров, искала само семеен уют

Светлана Василева се кае за миналото си. Новата съпруга на Християн Гущеров не крие, че съжалява за нещата, които й донесоха скандална слава.

Не е тайна, че преди да се кротне при съпруга си, блондинката бе от постоянното присъствие на булевардните издания, абонат за светските партита и изяви, а името й редовно бе забърквано във всевъзможни интриги.

Светлана Василева Християн Гущеров

Снимка: Фейсбук

„След като завърших училище, мечтаех да замина за София – това беше първата ми мечта, която сбъднах. След което се сбъдваха и още мечти, с които към днешна дата не се гордея особено. Но така е трябвало да се развие животът му“, казва пред „ОК“ настоящата г-жа Гущерова.

Тя разкрива още, че днес е издигнала на пиадестал своето семейство и предпочита да прекарва времето си в компанията на Християн, а не да го пилее из софийските барове. „Сега ми е по-приятен семейният уют – топлината на дома, прегръдката на моя съпруг. Пожелавам си след 50 години с него да празнуваме и Златна сватба“, допълна Светлана.

Моделката признава и кое е най-голямата й изкушение след Християн. Блондинката не може да устои на течен шоколад, а когато приятелите й гостуват в дома на сем. Гущерови си знаят – носят поне по 1 буркан, предават от blife.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар