Светлана Василева се изфука с палата на Гущеров в „Черешката на тортата“ (Вижте в какъв лукс живее – Снимки)

Гласувайте за статията

Светлана Василева се фука с палата на мъжа си, експлеймейтката се настани като кралица в бившия дом на фолк певицата Мария

Светлана Василева, пардон Гущерова, която бе една от участничките в кулинарното шоу „Черешката на тортата” отвори вратите на имението на фамилията за да се похвали на цяла България в какъв лукс и разкош живее, макар самата тя да няма заслуги за това.

Тя наследи бляскавият дом, в който милионерският наследник Християн живя с фолк певицата Мария. А според слуховете двамата с нея са обзавели резиденцията си.

Луксозният дом, който обитава Светлана е обширен, голям като палат и се намира в столичния квартал „Бояна”. Гостите бяха изумени от луксозното обзавеждане. В разточителния интериор властват само естествени материали като мрамор, дърво и гранит. Мебелите са уникални и са дизайнерски. Дори в кухнята на домакинята висят  маслени платна със златни рамки, с риск да се повредят от влажната среда.

Снимка: kliuki.net

Журналистът Камен Алипиев призна, че е очаквал да види кич, но когато прекрачил прага видял много стилно подреден дом, от вътрешността на който се излъчвала позитивна енергия и самото място го накарало да се чувства много добре.

Снимка: kliuki.net

Госпожа Гущерова приготви петстепенно меню като поднесе шампанско, черен хайвер, който се сервира със седефена лъжичка, предястие от морски дарове, телешки медальони от блек ангъс и десерт от няколко вида шоколад. Повечето от съдовете, в които готви бяха със златни и сребърни нишки. Но въпреки прекаленото й старание не успя да спечели плакета. Който отиде при Камен Алипиев заради сърцато приготвеното му меню за радост на зрителите.

Вижте още снимки в галерията!

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар