Светлана Василева се заключи в палатите на Гущеров ( Нови снимки + защо не мърда от тузарското имение?)

Гласувайте за статията

Светлана Василева не мърда от палатите на Гущеров до сватбата, дори рекламните си фотосесии прави само там

Светлана Василева се е затворила в боянските палати на Християн Гущеров и не мърда от там. Прясно сгодената плеймейтка не е напускала от седмици имението, а за това свидетелстват и снимки в социалните мрежи.

Хубавото Светле си пуска редовно кадри от къщата, градината, спалнята и дори от банята. Моделката най-често е сама, или в компанията на гримьорите и коафьорите, които се грижат за външния й вид.

Причините моделката да се превърне в доброволна пленница в златна клетка, е най-вече нетърпението й да се омъжи. А във форумите хейтъри се подиграват, че вероятно я е страх да излезе от златния рай, тъй като след това може и да не я приемат обратно в тузарския палат.

Светлана Василева бе близка приятелка на фолк певицата Мария, преди да й отмъкне бившия вече съпруг. Двамата демонстрират интимни отношения от миналото лято, а познати на милионерския син твърдят, че в началото двамата се събрали, за да дразнят фолк певицата.

Мария обаче бързо преодоля раздялата с милионера и си намери нов мъж, който да я глези. Светлана Василева пък така успя да омае Гущеров, че той й предложи брак. И както упорито се говори, щастливата двойка съвсем скоро ще се вземе. На пищна церемония през лятото.

Светлана Василева не излиза от палатите на Гущеров сн. Инстаграм

Светлана Василева не излиза от палатите на Гущеров сн. Инстаграм

Междувременно Светлана не пропуска случай да се изфука колко добре си живее в палатите на Гущеров. Предшественичката й Мария бе по-дискретна по отношение на дома си и рядко пускаше снимки от него. Василева обаче не страда от излишна скромност и с охота си пуска снимки от всяка част от дома. Очевидно любимо нейно място през лятото е станала градината, от която не излиза. И редовно си пуска снимки по оскъдно облекло, хвалейки се с различни луксозни придобивки.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Светлана Василева се заключи в палатите на Гущеров ( Нови снимки + защо не мърда от тузарското имение?)”

  1. Xristina Ilieva

    май 10. 2018

    Tazi jena izobshto ne e xybava! Kakvo ni zanimavate s neya vseki den?

    Reply to this comment

Добавете коментар