Светлана Василева със сватбена рокля за 50 бона (Вижте от къде я поръча)

Светлана Василева със сватбена рокля за 50 бона (Вижте от къде я поръча)
5 (100%) 1 vote

Светлана Василева се фука с булчинска рокля за 50 бона, с Гущеров я избрали в Дубай

Светлана Василева и милионерският наследник Християн Гущеров трескаво стягат сватбеното си тържество. По време на пребиваването си в Дубай двойката посетила най-луксозните бутици за да избере сватбената одежда на булката.

Блондинката се скъсала да пробва булчински тоалети. Годеницата на Християн Гущеров обаче се спряла на произведенията от известния ливански дизайнер Ели Сааб. Най-много й допаднал един модел. Който бил изработен от фина коприна с ръчна бродерия и гарнира с лъскави перли, предават от pik.bg.

Светлана се захласнала по роклята. Тя струвала цели 50 бона. Но дали Християн Гущеров ще се бръкне с толкова много пари да достави удоволствие на капризната си годеница за сега не става ясно.

Според последните слухове той бил скъсал джоба и глезел половинката си с парите отпуснати от издръжката на богатия си баща. Който въпреки, че не харесвал бъдещата си снаха нямало как да остави сина си без средства.

Гущеров-старши решил да не се меси в избора му и ако трябва сам да си чупи главата за втори път. Нищо, че веднъж вече се опари с бившата си Мария. Като загрижен баща той таял малка надежда  момчето му да е щастливо с новата си годеница. Въпреки всичките слухове и клюки по техен адрес. Може пък да се окаже, че моделката е точната жена за сина му и с нея да има щастливо семейство.

Дали Светлана Василева ще бъде с роклята на Ели Сааб в най-важния ден от живота си предстои да узнаем много скоро. Само след няколко месеца.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар