Светлана Василева реве за Гущеров в Биг Брадър: Ще ме вземе за лека жена! (Вижте кое я докара до истерия)

Гласувайте за статията

Светлана Василева остана крайно разочарована от ролята, която й отреди Биг Брадър.

Снощи Биг Брадър превърна всички съквартиранти в супергерои. Плеймейтката Светлана Василева бе определенa от Големия брат за „Sugar Girl“. Според него, тя е най-привлекателната, но и най-опасната красавица, защото е разбила хиляди мъжки сърца. Само с един поглед ги покорява, а след това прави с тях каквото си поиска.

Видимо блондинката не остана доволна от това определение за нея. Тя влезе в Биг Брадър с целта да демонстрира съвсем различен имидж. А и всички вече зная, че е „жената на Гущеров“ и някак не й отива да бъде провъзгласявана за повелителката на мъжките сърца. Светлана Василева запази самообладание пред останалите, но след това разкри терзнанията си през Зорница Линдарева и Захажаева.

Според плеймейтката са я представили едва ли не като лека жена, която минава мъжете наред. А основното й притеснение е как нейният любим Християн ще приеме отредената й роля. Все пак, тя се опитва да му се докаже като сериозна жена, готова за семейство и деца. А Биг Брадър се опитва да осуети тези нейни намерения с пъкления си план.

Зорница я успокои, че всичко е едно шоу и не трябва да го приема толкова на сериозно. Светлана Василева се притеснява и каква лична мисия ще й бъде възложена. Линдарева, например, трябва да танцува около пилон. А подобно нещо блондинката няма да се реши да направи. И то заради Гущеров.

Изненадващо за зрителите, Захажаева показа една неподозирана своя страна и изрази безрезервна подкрепа за Светлана Василева. Людмила й заяви в прав текст: „Ти си кокетно момиченце. Аз те гледах преди, жалка история! Но сега си друг човек, не се лепиш за помощ към някой, напротив, помагаш на всички, силна си, самостоятелна! Промяната при теб е голяма. Всеки вижда, че промяната при теб е фантастична!“.

Светлана Василева вече не иска да е фатална

Светлана Василева вече не иска да е фатална

Тези думи на майката на Алебна Вулева успяха да върна усмивката на лицето на Светлана Василева. А дали Биг Брадър ще й даде нов повод за сълзи, предстои да разберем!

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар