Светлана Василева разкри схемите на Биг Брадър: Номинациите са нагласени! (Вижте как издъни продукцията)

Светлана Василева разкри схемите на Биг Брадър: Номинациите са нагласени! (Вижте как издъни продукцията)
5 (100%) 1 vote

Светлана Василева без да иска издаде схемите на Биг Брадър

Светлана Василева разкри, че номинациите са предварително нагласени

Светлана Василева издаде схемите на Биг Брадър. Моделката за пореден път показа, че не блести с особено умствени качества и без да иска издаде какво в действителност се случва в продукцията. А именно – че номинациите са предварително нагласени. И не се решават на момента, както се представят пред зрителите.

„Исках да номинирам друг, но вие ми казахте да не го правя, защото не го познавам добре“, изцепи блондинката. Гласът зад кадър побърза да замаже положението, като заяви, че Луна е номинирана служебно. Плеймейтката обаче не се усети и обяви, че не е говорела за Луна, а за друг от съквартирантите.

Светлана ВасилеваПо този начин тя потвърди това, в което много зрители се съмняват. А именно – че номинациите са предварително уговорени.

„Леко и без да иска се издаде, колко нагласено е всичко. Не, че ние не го знаехме де, но все пак друго е да го чуеш от кухнята“, коментират феновете.

Които чакат с нетърпение Василева да се разприказва за отношенията си с Християн Гущеров. Точно както направи предшественичката й в леглото му Мария във ВИП сезона.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар