Светлана Василева развела Мария и Гущеров! (Вижте подлата й интрига)

Гласувайте за статията

Светлана Василева стои в основата на раздялата на Мария и Християн Гущеров

Светлана Василева иска да стане следващата госпожа Гущерова

Светлана Василева е причината за развода на Мария и Християн Гущеров! Оказа се, че именно моделката, известна и като Гонзовица, е разделила певицата и богаташа. И то при положение, че се пишеше първа дружка на звездата на Пайнер.

Зад гърба на певицата обаче тя непрекъснато й въртяла интриги и то в най – интимен характер. Така например Гонзовица се хвалила в честите случаи в които е пияна, че е спала с Гущеров. И то няколко пъти. А милионера й се отблагодарявал като и подарявал чанти, дрехи, парфюми, часовник и някой лев в кеш.

„Светлана нон стоп се мазнеше на Християн, а по цял ден висеше с Мария. Пред певицата пък плюеше по мъжа й. Играеше двойна игра, за да ги скара двамата и да заеме мястото на фолк миньончето в съпружеското ложе. Разбира се единствено заради парите му. Супер долна постъпка „, разкриват приятели на младия милионер.

Светлана ВасилеваГущеров надушил играта, но чак след като публично обяви, че Мария е вече част от миналото му. Той се кълнял, че никога не е спал със Светлана Василева, дори и през ум не му е минавало да го направи.

Гонзовица не за първи път разделя двойки. Преди две години тя направи същото с Бирмата и Преслава.

По онова време русата бръмчалка беше приятелка на звездата на Пайнер. Двете ходеха и на почивка в Дубай. Което не и пречило по никакъв начин да атакува Бирмата със секс оферти.

Преслава й би шута. Твърди се, че Георги Станоев публично в столична дискотека и зашлевил няколко звучни шамара придружени с изречение, че не познава по – голям боклук от нея, предават от Телеграф.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар