Светлана Василева ражда второ бебе на Гущеров (Разкриха и пола на малчугана)

Гласувайте за статията

Светлана Василева ражда момченце, личният й астролог й съобщи благата вест

Светлана Василева и настояща Гущерова е станала толкова суеверна, че не предприема и крачка без да се допита до личната си астроложка. А от както научи и последното й предсказание е толкова развълнувана, че не може да си намери място от радост.

От както стана майка бившата плейметка е запалила и съпруга си по астрологията. Всичко, което им предрича въпросната специалистка се сбъдвало с изключителна точност.

Снимка: Инстаграм

Младата госпожа Гущерова признава, че има  голямо доверие на Мира Кунева, която първо й предсказала, че срещне мъж, който й описала и външността му напълно съвпадала с тая на Хриси. Предрекла и още кога ще сключи брак и кога точно ще забременее.

Снимка: Инстаграм

Астроложката предупредила Светлана, че ще забременее преди датата 12 юли. И наистина познала. Оказало се, че заченала в същия ден когато бил гражданския им брак – 1 юли. На сватбата булката била вече бременна, но научила след пет дена, предават от show.blitz.bg.

Преди дни тя отново бил на сеанс при личната си астроложка. И тя й съобщила най-благата вест, която може някога да се чуе. Мира Кунева пророкувала, че много скоро семейство Гущерови ще се увеличи с още един член. Това щяло да стане в началото на следващата година. Като този път Светлана  ще дари фамилията с наследник – момченце.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар