Светлана Василева отсвири Андреа и Преслава за сватбата с Гущеров (Кого още не покани?)

Гласувайте за статията

Светлана Василева не покани едни от най-големите си доскорошни дружки

Само допреди година-две Светлана Василева бе част от най-тайния клуб на родните красавици — този на най-горещите звезди в шоубизнеса. Компанията групово обсъждаше и се подиграваше на някои актуални моделки, но нито една от приятелките на моделката, така и не се появи на сватбата, която бе само преди няколко дена.

Андреа, Преслава, Николета Лозанова минаваха за едни от най-близките приятелки на Василева. Нещо повече — те групово участваха в таен чат, в който обсъждаха други звезди. Никоя от тях не се появи на сватбата на мис Плейбой обаче. Единствени Златка Райкова и Моника Валериева уважиха събитието.

За Преслава отдавна се знае, че е скарана с Василева, след като последната сама си отряза пътя към нея във „ВИП Брадър“. Двете уж бяха изключително близки преди това и почти навсякъде бяха заедно. Завистта към успешната певица и клюките, които Василева си разменяше с Моника Валериева по адрес на примата на „Пайнер“, обаче разрушиха приятелството между двете. И от неразделни, те станаха ненавиждащи се. Или по-скоро тотално отчуждени.

Андреа беше друга звезда, която бе част от компанията на Василева, но певицата е доста заета да кръстосва между София и САЩ, където работи с музикални продуценти, и очевидно няма много време за старата тайфа. А и след като Светлана се сдуши с Моника Валериева, която е бивша най-добра приятелка на Андреа, явно певицата е решила, че не я иска в обкръжението си. И спря да си общува с нея.

На сватбата на Гущеров не бяха още нито Ернестина Шинова, нито Катрин Вачева, нито Кристина Димитрова или дует Ритон. Василева се сближи изключително много с тях във „ВИП Брадър“, но явно отношенията им са се разпаднали.

Светлана Василева отсвири целия поп фолк за сватбата си сн. Instagram

Светлана Василева отсвири целия поп фолк за сватбата си сн. Instagram

Що се отнася до Николета Лозанова, бившата тв водеща дели времето си между Кипър и Сен Тропе. И подобно на повечето бивши дружки на Василева, предпочете да отсвири сватбеното й тържество. Както и цялата фолк гилдия, между другото.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар