Светлана Василева отмъкна и охраната на Мария (Вижте как я глези Гущеров)

Светлана Василева се ползва със същите привилегии, каквито и Мария.

Въпреки че е с Християн Гущеров само от няколко месеца, Светлана Василева видимо е успяла да му влезе под кожата. Плеймейтката живее в покоите на милионерския наследник в Бояна. Тя шири в спалнята, където до скоро той палуваше с фолк певицата Мария. Въпреки че съпрузите все още нямат официален развод, богаташът видимо има нова повелителка на сърцето си.

Светлана Василева се е кротнала в последно време и почти не се появява на светски събития. Двамата с Християн предпочитат да прекарват времето си у дома. Тя може да бъде забелязана по софийските улици най-вече на отиване или на връщане от любимия си фризьорски салон, който посещава ежедневно. А най-любопитното в случая е, че вече го прави с „опашка“!

От няколко дни плътно по петите на плеймейтката вървят двама охранители.

Единият от тях е и неин шофьори и я развозва по молове и бутици, докато Гущеров върти бизнес делата си. Още по-любопитното е, че двамата яки мъжаги по 2 метра са същите, които до преди няколко месеца вардеха Мария от любопитни погледи.

Тогава се заговори, че фолк певицата се е лишила от всякакво лично пространство заради брака си с Християн. А идеята на гардовете е по-скоро да я следят какви ги върши и да докладват на шефа си. По този начин тя не би се и замислила да кръшка на своя вечно зает съпруг. Сега същото се говори и за Светлана Василева, пише bgdnes.bg.

И двете красавици имат спорна репутация и е трудно да им се врява, че могат да бъдат само с един мъж. Вероятно за да се подсигури да не стане за резил, Гущеров е решил да вземе превантивни мерки. Те са част от така обсебващото му отношение, от което на скоро проплака Мария. Ако тя вече се е освободила от неговите окови, то наследницата й тепърва ще се сблъсква със същността на това да бъдеш госпожа Гущерова. А дали ще издържи, само времето ще покаже!

Светлана Василева си живее като принцеса, но дали не е в златна клетка?!
Светлана Василева си живее като принцеса, но дали не е в златна клетка?!

Преди дни Светлана Василева се показа на светско събитие за първи път от доста време. Тя бе доста трудна за разпознаване заради яркия грим и перуката, с които се бе дегизирала. За изненада на всички, тя направи скок към миналото си и се въплъти в еротична танцьорка. Интересно дали Хриси й е дал разрешение да се кълчоти гола и каква е била реакцията му…

2 коментара
  1. АЗ казва

    Той Християн е такъв смешник. Ако ти се налага една жена да я пазиш с охрана която да я следи и да ти докладва – по-добре изобщо не се захващай с нея. Освен това докато разправя как иска сериозна жена, а не такава която се „кълчоти по баровете“ скочи от поп-фолк певица на плеймейтка. Този акъл има ли? Къде ги намира тези златотърсачки – блъсни първата, ритни втората… да видим коя ще му бъде третата хаха.

  2. АЗ казва

    Този Християн е такъв смешник. Ако ти се налага една жена да я пазиш с охрана която да я следи и да ти докладва – по-добре изобщо не се захващай с нея. Освен това докато разправя как иска сериозна жена, а не такава която се „кълчоти по баровете“ скочи от поп-фолк певица на плеймейтка. Този акъл има ли? Къде ги намира тези златотърсачки – блъсни първата, ритни втората… да видим коя ще му бъде третата хаха.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.