Светлана Василева не спира да дразни Мария (Вижте нови снимки от ваканцията й с Гущеров в Дубай)

Светлана Василева не спира да дразни Мария (Вижте нови снимки от ваканцията й с Гущеров в Дубай)
3 (60%) 2 votes

Светлана Василева е на седмото небе от щастие след развода на Християн Гущеров

Светлана Василева не спира да се хвали с тузарските почивки, на които я води милионерът

Светлана Василева не спира да натрива носа на Мария. Плеймейтката с охота демонстрира лукса, на който се радва, благодарение на връзката си с Християн Гущеров. Лукс, на който доскоро се наслаждаваше Мария. Певицата и богаташът обаче финализираха развода си и пред сватбата между него и Светлана вече няма никакви пречки.

За да отпразнуват това, двамата се отправиха на екзотичен воаяж в Дубай, където спят в хотел за по 2000 долара на нощ. А Василева не спира да се хвали със снимки от прекарването си. Любопитното е, че макар да е на издръжка на Гущеров, Светлана прави някакви опити да изкара и собствени пари. Тя използва ваканцията си, за да припечели някой друг лев от реклами.

Светлана ВасилеваТя освен че се пече на плажа, рекламира и козметични продукти за красота на кожата от райското местенце. Въпреки че изтри профила си във Фейсбук, Василева се радва на хиляди последователи в Истаграм и със сигурност ще докара нови клиенти на козметичната фирма, предават от hotnews.bg.

А Християн надали има нещо против, предвид факта, че всичко се случва пред очите му. Както знаете, основната причина за развода му с Мария беше нейното желание да обикаля нощем по заведенията, за да пее. А Гущеров настояваше да си стои вкъщи. 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар