Светлана Василева на 17 години – напълно невзрачна (Ученическо фото)

Плеймейтката Светлана Василева е напълно неузнаваема и невзрачна на ученическата снимка

Едва ли някой ще познае Светлана Василева разглеждайки ученическото й фото. В момента плеймейтката е истинска скандална красавица, за която се говори, че е една от най- сексапилните жени в България.DKH2425swetlana-1

Само преди десетина години девойчето, което е родом от Търговище позира на снимката и може да се каже, че е една невзрачна ученичка. Скромна и обикновена, все едно няма нищо общо с жената, която виждаме в момента.

Точно с тази снимка, направена от неин близък упоритата провинциалистка участва на кастинг през 2005 година за еротичен модел на списание „Плейбой“. И много ясно, че редакторите хич не са впечатлени от видяното.  Те отхвърлят 17-годишаната ученичка, като недостатъчно сексапилна и недостойна за страниците на мъжката библия.

Какво става, обаче само четири години по-късно? Светлана Василева атакува столицата и се впуска по пътя на пълната промяна. Следват ред корекции и операции и провинциалната тийнейджърка се превръща в скандална хубавица.

Малко в повече са й дошли поправките на визията, забелязват столични зевзеци. Тя става истинска руса силиконова кукла. Нищо общо няма с миловидната дебютантката от Търговище.

Светлана Василева се превръща в светска лъвица, особено след като участва и се класира в конкурса „Playmate of The Year”.

Не една или две нейни дружки си изпатиха от нейните мераци да вкара в леглото си техните мъже. Изпокара се с Преслава след слуховете, че се мъчи да завърти главата на Бирмата, а и Николета сложи край на дружбата си с нея след клюките, че мачка чаршафите с Валери Божинов.

За Светлана Василева се говори, че е най-оборотната златотърсачка на столицата. Плеймейтката от невзрачна абитуриентка се превърна в глезена силиконова принцеса.

Вижте пълната й промяна през годините ТУК.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.