Светлана Василева натирена от Гущеров? (Плеймейтката пак остана сама)

Светлана Василева натирена от Гущеров? (Плеймейтката пак остана сама)
5 (100%) 1 vote

Светлана Василева май се раздели с Гущеров, оправдава се, че не е забърквала любовни триъгълници

Светлана Василева изглежда се е разделила с Християн Гущеров. Плеймейтката сама се издаде в последното си интервю, като заяви, че никога не е била страна в любовен триъгълник. „Никога не оставам с мъже, които не обичам. Предпочитам да си тръгна, отколкото да ги лъжа“, твърди още русото изкушение.

Блондинката се оправда в свое интервю, че никога не е правила опити да раздели двама души и никога не е заставала между приятелка и съпруга й. В същото време обаче това не й попречи да отмъкне мъжа на доскорошната си дружка Мария. Въпреки че двамата вече официално бяха разделени.

Певицата се въздържа от всякакви коментари относно плеймейтката, но за всички беше ясно, че място не може да си намери, от яд, че е прецакана. От своя страна Светлана Василева ясно даде да се разбере, че доброволно се е съгласила да бъде пешка във войната между двамата.

Към днешна дата обаче моделката има нови цели и идеи. Предпочита да учи право и езици, вместо да си организира партита и да се среща с богати мъже. Не спира да се оплаква, че медийния интерес към нея пречи на личния й живот, но това не й пречи сама да се забърква със скандали.

И въпреки че не коментира последната си връзка, Василева все пак намекна, че май е зарязана. Блондинката заяви, че ако не изпитва вече чувства към един мъж го зарязва. Очевидно последния подарък, който е получила от Християн Гущеров е бил именно за раздяла.

Християн Гущеров заряза и Светлана Василева?

Християн Гущеров заряза и Светлана Василева?

Припомняме ви, че двамата доста разбуниха духовете с палави снимки от имението на милионера. Дни по-късно Светлана Василева потвърди, че са заедно, въпреки че в началото заявяваше, че са само приятели. Както изглежда обаче бързо са си омръзнали и моделката вече има нови цели.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар