Светлана Василева нагло окраде Мария, влезе с нейните обувки в Биг Брадър (Всичко за резила)

Гласувайте за статията

Войната между Светлана Василева и Мария тепърва ще се разгаря, и то заради плеймейтката!

В понеделник Светлана Василева прекрачи прага на Биг Брадър Most Wanted с целта да се покаже като „жената на Гущеров“. А все още законната съпруга на милионера бе част от ВИП Брадър-а, който завърши дни преди това. Ако Мария и веднъж не е споменала за новата любов на Християн, то тя не спира да отправя индиректни атаки към предшественицата си.

Светлана Василева още във визитката побърза да се изфука, че има всичко, което някога е искала, и се чувства истинско доволна от живота си. На снимките, които трябваше да загатнат кои ще са съквартирантите, се виждаха вирнатите й крака, обути в сребърни обувки на ток. С тях тя се кипреше и във видео представянето си.

Именно тези обувки се оказаха поредната ябълка на раздора между плеймейтката и Мария. Певицата до скоро също се хвалеше с бляскавото си модно бижу в свят сребърен. Дори се снима с токчетата в последния си клип, където демонстрира форми по бельо. А изборът точно на същия модел от Светлана Василева е всичко друго, но не и случаен!

Един вид „взех ти мъжа, взех ти живота, обувките ли няма да ти взема“! Плеймейтката иска всячески да докаже, че е по-добра от Мария във всяко едно отношение. А явно част от тази цел е и да покаже колко по-хубаво стоят сребърните токчета на нейните крака. Затова и не един и два кадъра във визитката акцентират само на тях…

Май ще се окаже, че Мария и Светлана Василева имат еднакъв вкус

Май ще се окаже, че Мария и Светлана Василева имат еднакъв вкус…

Светлана Василева влезе в Биг Брадър Most Wanted с рокля на „Роберто Кавали“ за 4800 лева и уникално бижу на главата си, струващо също няколко хиляди. Очакване по време на престоя й в Къщата да демонстрира целия лукс, с който я е затрупал Гущеров, само и само да дразни Мария. И не забравяйте – всички прилики са случайни!

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар