Светлана Василева мъсти на Моника Валериева с тузарската си сватба (Вижте как я унижи)

Гласувайте за статията

Светлана Василева натри носа на Моника Валериева, покани я на сватбата си за да я унижи

Светлана Василева мъсти на вечната си съперница Моника Валериева като я покани на тузарската си сватба.  Плеймейтката уж се помири с врагинята си. Но реши да я унижи като й покаже, че е хванала златната рибка. А нея я зарязват пред олтара.

Моника, която уж бе сгодена за арабски принц и се хвалеше наляво и надясно, че ще вдига приказна сватба се оказа измамена на крачка от венчилото и не можа да се види като булка.

А бъдещата госпожа Гущерова й натри носа като й прати покана за собствената си сватба. Самата Валериева показа поканата, която е със златни орнаменти  в профила си в инстаграм. От фотосите можем да установим, че приготовленията за 12 юли текат с пълна сила и се доуточняват само някои подробности.

Снимки: Инстаграм

Тържествената церемония ще се състои в хотел „Шератон”. Като за начало от 18:30 часа ще има тържествен коктейл за „добре дошли”. А изисканата вечеря, на която ще присъстват около 200 гости ще бъде в специално декорираната за сватбата зала „Роял”. Кумове на младоженците ще бъдат Милена Пилева и Николай Кънчев, предават от електронното издание dir.bg.

Светлана Василева и Моника Валериева
Снимки: Нова тв

Ще очакваме да видим дали Валериева ще преглътне унижението и ще отиде на сватбата на Християн Гущеров и Светлана Василева. Някои все още си спомнят как на старта на ВИП Брадър бъдещата госпожа Гущерова изрече репликата „Коя пък беше Моника Валериева?”.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар