Светлана Василева и Християн Гущеров вдигат сватба следващото лято! (Двамата от месеци живеят заедно)

Светлана Василева и Християн Гущеров вдигат сватба следващото лято! (Двамата от месеци живеят заедно)
5 (100%) 1 vote

Светлана Василева и Християн Гущеров вече организират сватбата си

Светлана Василева и Християн Гущеров от няколко месеца живеят заедно

Светлана Василева и Християн Гущеров вдигат сватба следващото лято! Моделката и богаташът са твърдо решени да направят връзката си официална. И вече дори са се заели с организацията на сватбата си.

Първоначалните планове са щастливото събитие да бъде най-рано лятото или есента на следващата година, за да може всичко да бъде организирано по перфектния начин. За деца още не си говорили, но нищо чудно и те да излязат на дневен ред. Едно било сигурно – бъдещата сватба щяла да е изключително пищна и да засенчи всякакви подобни други тържества, които са правени на територията на страната ни.

Светлана Василева и Християн ГущеровДвамата вече сериозно са подготвени за семейния живот, като са се превърнали в клинични домошари. „Християн и Светлана не излизат никъде. Само си стоят вкъщи. Не им е интересно да ходят по ресторанти и дискотеки, а предпочитат да се наслаждават на домашната храна. Като се събират с приятели, също го правят вкъщи и там си купонясват и се отпускат да си пийват“, разказаха пред bgdnes.bg приближени на популярната двойка.

От средата на август Гущеров и Василева живеят заедно в дома на бизнесмена в тузарския столичен квартал „Бояна“.

Плеймейтката напълно се откъсна от света, откакто е с новия си възлюбен. Излизанията й навън са изключително епизодични, спря да е активна в социалните мрежи. Василева единствено си позволява да ходи до личния си фризьор, който всеки ден я разкрасявал, като тя за нищо на света не искала да пропусне тази важна за нея процедура.

Подобна беше съдбата и на предшественичката й Мария. Тя се оплака, че не можела да излиза често с приятелки и голяма част от времето си прекарвала в имението. Това я натъжавало и била една от причината да се появят проблеми в брака й с Християн.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар