Светлана Василева и Преслава след ВИП Брадър (Още ли са близки?)

Гласувайте за статията

Светлана Василева и Преслава останаха приятелки и след ВИП Брадър

Светлана Василева и Преслава останаха приятелки и след ВИП Брадър. Въпреки че в шоуто двете звезди от приятелки се превърнаха в съпернички, клюкарки, а според някои дори във врагове, след финала показаха, че приятелството им е по-издръжливо от едно от обикновено риалити.

„С Преслава се чуваме и след финала, поддържаме връзка. Не сме скарани, не може едно шоу да ни развали отношенията, градени с години. Надявам се, че ще успее да дойде и на рождения ми ден, поканила съм я“, сподели още Светлана Василева в последното си интервю.

Именно тя и Моника Валериева коментираха отношенията на Гъмов и Преслава, когато моделката намекна, че певицата не търпи друг да е обект на внимание и обожание освен нея. Преслава пък заяви в едно от интервютата след първото си излизане, че е наясно, че някои хора може да й завиждат и така оценя по-добре приятелите си. След второто си влизане в шоуто със Светлана Василева се държаха настрани една от друга.

От последните снимки на двете обаче става ясно, че каквито и недоразумения да са имали, са ги изгладили помежду си. Светлана Василева и Преслава дори си пуснаха общи снимки, на които се вижда, че продължават да са в приятелски отношения. Дали ще бъдат първи дружки, както преди, или шоуто е хвърлило сянка върху отношенията им и те се държат една за друга, само за пред публиката, предстои да видим.

Светлана Василева и Преслава след ВИП Брадър - развали ли шоуто приятелството им?

Светлана Василева и Преслава след ВИП Брадър – развали ли шоуто приятелството им?

Двете дружки днес изглеждат доста смразени една с друга

Двете дружки днес изглеждат доста смразени една с друга

Svetlasvetla 4
Що се отнася до другото приятелство, което уж се роди в Къщата, Моника Валериева не може да се похвали, че е първа дружка с мис Плейбой. След излизането от формата, двете почти не са били засичани заедно, а Валериева не се появява и на партитата на брадърите. Според някои слухове моделката се е превърнала в персона нон грата за участниците и след шоуто те са прекъснали отношенията си с нея.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар