април 16, 2024

Светлана Василева издъни Николета: Разводът й пак е фалшив

https://kliuki.net/kliuki/svetlana-vasileva-izdani-nikoleta-razvodat-y-pak-e-falshiv/146508 Kliuki.net
Светлана Василева издъни Николета: Разводът й пак е фалшив

Светлана Василева издъни доскоро близката си приятелка, че с Валери пак разиграват цирковеНиколета и Валери няма да се развеждат, категорична е Светлана Василева

Светлана Василева даде отговор на един от най-обсъжданите въпроси в светското пространство напоследък. А именно - развеждат ли се наистина Николета Лозанова и Валери Божинов или цялата шумотевица около края на брака им е евтин пи ар трик. За пореден път.

[caption id="attachment_91897" align="alignleft" width="300"]Светлана Василева е убедена, че Николета и Валери не се развеждат Светлана Василева е убедена, че Николета и Валери не се развеждат[/caption]

Василева е категорична, че доскорошната й близка приятелка и футболистът изобщо нямат намерения да слагат край на брака си. "Може и да са разделени сега, но до месец-два ще се съберат със сигурност", убедена е блондинката. Която допълва, че всички циркове в момента, са просто пи ар трикове от страна на Лозанова, която се надява по този начин да позакърпи плачевния рейтинг на предаването си Папараци, научиха от Блясък.

Евтин ход, който моделката вече използва веднъж, преди две години. Тогава Лозанова шумно разтръби, че се е разделила с Валери, заради негова предполагаема изневяра. В последствие обаче излезе, че цялата шумотевица около краха на звездната двойка е била просто театър. За да може Ни Ло-то да предизвика интерес към стартиращото си тогава предаване "Поверително от НЛ".

Което се оказа и неин старт в кариерата на водеща. С която кариера изобщо не се справя, но това е друга тема. И предвид факта, че настоящият й проект Папараци губи все по-успешно и малкото си зрители, нищо чудно плеймейтката да е решила, че е време да прибегне до старите методи и да вдигне малко шум покрай себе си.

Е да, обаче Лозанова забравя нещо много важно. И то е, че хората не са никак глупави. И ако първият път преглътнаха, че направи всички на балами заради собственото си его, то втори път феновете й надали ще й го простят, убедени са форумци.