Светлана Василева закъса за пари, търка лотарийни билети (Гущеров й спря кранчето – Папарашко фото)

Гласувайте за статията

Светлана Василева е скъсала яко джоба, надява се на печалба от лотарията

Гущеров спря кранчето на моделката, остави я на червено

Светлана Василева яко е закъсала за пари. Плеймейтката, която се опита да впримчи Християн Гущеров, изглежда е останала на червено, въпреки мераците си да стане милионерска съпруга. Бдителни фенове изловиха блондинката да си купува лотарийни билети, очевидно д надеждата да спечели някоя крупна сума.

За да може да си уреди живота. И да не й се налага да се оглежда постоянно за спонсори. Действията й пък усъмниха онлайн потребителите, че Гущеров набързо й е бил шута, след като се позаблява с нея.

„100% й е спрял кранчето. Тя какво друго е очаквала, да й предложи брак ли“, смеят се онлайн зевзеците. Всъщност точно това бяха мераците на известната като Гозновица моделка.

Светлана ВасилеваТя с охота разказа пред медиите колко са влюбени с богаташа и как тя е готова да създаде семейство с него и дори да му роди няколко деца. Милионерският наследник обаче не пасе трева. И просто се е позабавлявал няколко седмици с наивната плеймейтка, убедени са близките му.

Още повече, че Светлана е известна именно със скандалните си връзки. И опитите си да си уреди богат спонсор на всяка цена.

Преди години тя се опита да разведе Георги Иванов-Гонзо, откъде получи и прякора си.

Последваха куп афери като сред края на всяка връзка, Василева се е мъчела да изнудва любовниците си, че ще разкаже всичко на жените им. Като естествено, обещава да си държи устата затворена срещу съответната сума.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар