Светлана Василева ексклузивно: Влюбена съм в Гущеров (Вижте какво разкри за връзката им)

Гласувайте за статията

Светлана Василева успя да вбеси Мария с връзката си с мъжа й

Светлана Василева призна, че е лудо влюбена в пълничкия милионер

Светлана Василева призна, че е влюбена в Християн Гущеров. Пред Венета Райкова и камерите на Папараци блондинката потвърди, че действително все още е заедно с богаташа. Въпреки приказките, че той я използва само за играчка, за да дразни Мария. С която, както стана ясно от думите й във ВИП Брадър, все още няма развод.

Плеймейтката твърди, че е започнала връзката си с Християн чак след като той е прекратил връзката си с певицата. И тя се е изнесла от дома му.

Мнозина обаче се съмняват в думите й. Тъй като е публична тайна, че тя открай време се издържа като си намира богати спонсори. Сега дори си е наумила да върже богаташа с бебе, за да подсигури бъдещето си.

Светлана ВасилеваПред Венета тя сподели, че мечтае за дете и дори за няколко. Друг е въпросът дали Гущеров е съгласен да си има бебе точно от нея, хилят се онлайн потребителите.

Интересно и как Мария ще реагира на признанията й. Изпълнителката в момента се намира във ВИП Брадър и няма как да знае какво се случва между бившата й приятелка и бившият й мъж. Но след като излезе със сигурност няма да остави нещата така.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар