Светлана Василева дразни Мария, влиза в Биг Брадър Ол Старс! (Моделката чисти имиджа на Гущеров)

Гласувайте за статията

Светлана Василева ще бъде сред звездната селекция на Биг Брадър Ол Старс.

Непосредствено след края на ВИП Брадър, в най-известната къща в Нови Хан ще прекрачи прага нова селекция от звездни съквартиранти. Сред тях ще бъде и Светлана Василева. Плеймейтката участва в предишния сезон на риалитито и продуцентите са решили, че я искат отново в предаването. А тя с охота е приела.

Само до преди няколко седмици все още законната съпруга на Християн Гущеров Мария се подвизаваше в Къщата на Големия брат. Тя влезе във ВИП Брадър срещу рекорден хонорар и сътвори към сензации и скандали. Не пропусна да коментира темата и за съпруга си и техните семейни драми. А сега наред е Светлана Василева да каже каквото има!

Плеймейтката ще трябва да се раздели със своя любим, с когото в последните месеци са буквално неразделни. Тя е коментирала участието си с Християн и той е дал своето съгласие да влезе в Къщата. Разбира се, красавицата също ще има своята мисия. Ако Мария всячески се опита да опозори Гущеров и да извади всичките му кирливи ризи на показ, то сега наследницата й ще трябва да лъска имиджа му.

Така Светлана Василева последва примера на своята баджаначка да получи национален ефир, за да го използва за лични цели. За съжаление, двете няма да се засекат в Къщата. Иначе би настаната истинска риалити война! Очаква се плеймейтката да заговори за първи път открито за връзката си с Християн Гущеров, пише woman.hotnews.bg.

Мария и Светлана Василева в индиректен риалити сблъсък

Мария и Светлана Василева в индиректен риалити сблъсък

За разлика от Мария, Светлана Василева ще трябва да гради коренно противоположен имиджа на милионерския наследник. Влюбената до уши блондинка със сигурност ще изкара своя любим най-добрия, милия, щедър и обичащ мъж. Така не само ще спечели още повече неговата любов, но и със сигурност ще вбеси своята предшественица в сърцето и леглото му.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар