Светлана Василева плаши Гущеров, че ще си среже вените (Моделката спяла с него зад гърба на Мария)

Светлана Василева плаши Гущеров, че ще си среже вените (Моделката спяла с него зад гърба на Мария)
4 (80%) 1 vote

Светлана Василева заплашила Гущеров, че ще си среже вените, ако я зареже

Светлана Василева е приложила коронния си номер на Християн Гущеров, с когото спи в момента. Моделката е заплашила богаташа, че ще си среже вените, ако я зареже. Трикът е същият, който блондинката е прилагала и на предишните си любовници, които ползва само и единствено като касичка.

Още миналата седмица Светлана започна да качва снимки с Гущеров с твърдение, че двамата са само приятели. Същото направи и той. Всъщност, според близките му, тази версия е смехотворна и измислена лично от него, тъй като не иска да се разбира, че ползва Гонзовица само за кревата. В същото време искал да дразни бившата си Мария.

Певицата и Василева бяха изключително близки по времето, в което първата и Християн бяха все още женени. Това обаче не попречило на Светла да го сваля упорито и да се опитва да го вкара в леглото си. Това изобщо не е първият път, в който плеймейтката спретва грозен номер на приятелка.

Светлана ВасилеваПреди време именно тя извъртя грозна интрига между Преслава и Жоро Бирмата и от тогава не е приятелка и с нея. В момента Гущеров се възползва чисто сексуално от Светлана като в същото време се опитва да унижи бившата си. Моделката още не е разбрала, че играе ролята на шут, но пък имала силно развит инстинкт за оцеляване.

Заради силно негативния й имидж на златотърсачка без особен ум, тя била наясно, че трудно ще си хване свестен мъж за сериозна връзка. Затова нямала против да го играе държанка, само и само да получава пари. А Гущеров е идеалния финансов вариант.

Преди месец блондинката го заплашила, че ще си среже вените, ако я зареже. В момента двамата заливат мрежата с общи фотоси, на които присъства и Азис, предават от Телеграф.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар