Светлана Василева втрещи с предсватбен тунинг (Моделката плаши с пластики)

Светлана Василева втрещи с предсватбен тунинг (Моделката плаши с пластики)
4 (80%) 1 vote

Светлана Василева плаши с пластики, вижте какъв тунинг си направи за сватбата

Светлана Василева плаши с пластики. Моделката успя да шашне феновете с нова визия, която изглеждаше доста стресиращо върху лицето й. Красавицата демонстрира вид, който шокира мнозина. И някои едва успяха да я познаят.

Очевидно покрай сватбените вълнения, моделката е решила да се „разкраси“ допълнително. Вместо това обаче се появи във вид, който шашна мнозина. Светлана е с много по-пълни устни, по-тънък нос, по-високи скули, които правят лицето й триъгълно буквално. За капак, Василева явно е оправяла и „пачи“ крак, повдигайки кожата около очите си, за да се сдобие с прочутия „котешки поглед“. Резултатът е, че вместо своите 30 години, днес Светлана изглежда поне на 42. И дори фолк певицата Глория, пък даже и Камелия са по-младолики от нея.

„Направо плаши. Не е за вярване, че така се е преобразила. Плашещо е в какво се е превърнала от суета“, коментират фенове в мрежата. Василева бе обявена за по-злополучен модел на пластичната хирургия дори от жената — котка в САЩ.

Освен лицето, Светлана е сменила и прическата, залагайки на дълги, романтични букли, вместо доскоро правата коса. Освен това блондинката не пропусна да се похвали и с диамантения пръстен, който чак й е голям.

Въпреки че не направи никакъв коментар относно промените във външния си вид, Светлана, все пак отговаряше на някои неудобни въпроси. „Не сме се виждали с Добромир Гущеров, но се надявам скоро да се срещнем. Не е вярно, че не ме харесва, откъде-накъде. Ние дори не сме се видели още“, заяви още тя.

Светлана Василева шашна с пластики

Светлана Василева шашна с пластики

Василева категорично отрече, че Християн Гущеров е зависим от баща си. „Той си има собствен бизнес, разчита само на себе си. Ако разчиташе на баща си, който уж не ме одобрява, дали още щяхме да сме заедно? И да се женим даже“, каза още тя.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Светлана Василева втрещи с предсватбен тунинг (Моделката плаши с пластики)”

  1. емил евтимов

    мар. 26. 2018

    Боже мой, на какво е заприличала? Защо бе, момиче се обезобрази така. Нямаш ли огледало в къщи или пък стари снимки за да видиш каква кукла беше, пък какво чудовище стана?

    Reply to this comment

Добавете коментар