Светлана Василева в Биг Брадър Most Wanted: Аз съм истинската жена на Гущеров! (Вижте как дразни Мария)

Гласувайте за статията

Светлана Василева прекрачи прага на Къщата четвърта, но с претенцията да бъде по-по-най!

Плеймейтката Светлана Василева стана част от риалити шоуто за втори път. Сега, обаче, тя не виза с идеята да чисти имидж и да покаже, че не е толкова скандална, колкото всички смятат. Сега идеята й е точно обратната – да демонстрира сексапил и самочувствие до небето. Още с визитката си красавицата даде заявка да влезе в индиректна риалити война с все още законната съпруга на своя любим.

В последните няколко месеца Светлана Василева отново влезе в медийното пространство благодарение на последната си връзка. Тя успя да оплете в мрежите си милионерския наследник Християн Гущеров доста скоро след драматичната му раздяла с Мария. И докато певицата ронеше крокодилски сълзи заради съпруга си и се опита всячески да го очерни, нейната наследница има точно обратната роля – да го опише като мъж-мечта!

А самата Светлана Василева ще се опита всячески да покаже, че е много повече от Мария и напълно логично Християн е избрал нея. Тя обясни, че при предишното си участие е показала едно скромно момиче без грим и екстеншъни. А сега ще покаже на всички една секси красавица, която си има всичко. Въобще, една жена-мечта!

Кадри на Мария и Гущеров се прокраднаха във визитката на плеймейтката. На техен фон тя обясняваше, че сега се чувства по-щастлива от всякога, защото има всичко, за което някога си е мечтала. Явно нейната заветна цел е била именно да си хване милионер, който да я глези царски.

Светлана Василева доста нескромно се описа като "жена-мечта"

Светлана Василева доста нескромно се описа като „жена-мечта“

Видимо Светлана Василева сега ще покаже истинското си лице – на изпечена златотърсачка! Още с влизането си тя вирна нос до небето и започна да го раздава примадона. Тепърва от нея очакваме много разкрития за Гущеров и още куп четки, с които да натрие носа на Мария. Все пак, сега тя е най-щастливата!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар