Свекървата на Мария Илиева носи на ръце новородената си внучка (Вижте как позлати София)

Свекървата на Мария Илиева носи на ръце новородената си внучка (Вижте как позлати София)
4.5 (90%) 2 votes

Майката на Алекс Междуречки на седмото небе след раждането на внучката си София

Свекървата на Мария Илиева не може да се нарадва на внучката си София, която певицата роди преди дни на сина й Александър. Старата дама се приготвила да посрещне първородното дете на единственото си момче.

Таня Междуречка прегласила за София златна паричка, която ще даде на родилката, както е по стара българска традиция и я вързала с червен конец против уроки.

Сега Мария Илиева си е вкъщи с бебето, а за двете си жени се грижи гордият татко както и двете баби – Ваня и Таня. Двете сестри на Междуречки когото наричат изтърсакът на фамилията  – лелите Надежда и Александра също приготвили дарове за малката принцеса.

Съседите на певицата определят таткото на дъщеричката й като много възпитан млад мъж и джентълмен. Който се вози на много скъпарски автомобили. Виждали го да пристига с електрически немски баварец и луксозен Мерцедес и си говорят, че май въртял бизнес с компютри.

Пак според съседите на Мария Илиева Алекс се влюбил от пръв поглед в певицата и щял да й предложи брак, но като поотрасне дъщеря им.

За бъдещият съпруг на красивата изпълнителка се знае още, че е 36-годишен, по-млад е със седем години и управлява няколко фирми.

За съжаление на фамилията бащата Петър Междуречки, който е бивш кмет на София и дипломат в Германия почина преди 3 години и няма да види новородената си внучка. Вдовицата му Таня все още го жали и живее ту при едната, ту при другата си щерка. А сега ще участва в отглеждането на София.

Баткото на бебето бил най-щастлив от появата му и висял до леглото му за да го нагушка, предават от hotarena.net.

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар